Foglalás

  Házirend

  Bejelentkezés: 14:00 – 20:00 óra között (Amennyiben később érkezik, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezze!)

  Kijelentkezés:10:00 óráig.

  Vendégházunk alapvetően nem dohányzó, így kérjük vendégeinket, hogy csak a kijelölt helyen, az udvari fedett szalonnasütő területén tegyék. A Vendégház erkélyein sem megengedett a dohányzás. Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék

  A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

  szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a bejelentkező lap kitöltése után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.

  Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kaput és az épület bejáratát kulcsra zárni!

  Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet.

  A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a Vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, szabadtéren zenélni vagy nagy hangerőn zenét hallgatni.

  Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen a kijelölt farakásból, szélcsendben, egy vödör oltóvízzel felszerelkezve lehet. A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, stb.).

  Szállásvendégként a bejelentőlap kitöltése során vendégeink megismerik a Völgy-tó Vendégház házirendjét, aláírásukkal igazolva tudomásul veszik, hogy a házirend be nem tartásából, a Völgy-tó Vendégház berendezéseinek, eszközeinek nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért, balesetekért felelősséggel tartoznak ezekért az üzemeltető semminemű felelősséget nem vállal.